Uutiset

Kesäteatteri Tammenranta tarjoaa ainutlaatuisia ja ikimuistoisia teatterielämyksiä luonnonkauniissa ja idyllisessä maalaismaisemassa. Kesällä 2021 Kesäteatteri Tammenranta esittää näytelmän Lekaa ja leivoksia, jonka on kirjoittanut Rauli Jokelin ja Panu Raipia. Näytelmää esitetään 11 kertaa ajalla 7.7.-1.8.2021. Kokoa ryhmäsi ja lähde tutustumaan Pohjois-Savon suurimpaan harrastajakesäteatteriin.

Henna ja Helmer ovat menneet naimisiin. Rahapula on kova eikä hautaustoimiston bisnekset suju. Kuin taivaan lähettämänä tulee grynderi sisään ja tekee tarjouksen, josta nuorten on vaikea kieltäytyä. Firman oikeat omistajat Camilla ja Aurora palaavat pitkältä lomalta ja rahat ovat humputeltu. Kuin taivaan lähettämänä sisään astuu museoamanuenssi ja tarjoutuu ostamaan koko kiinteistön. Tästä alkaa sen päiväinen väärinymmärrysten ja juonittelujen sekamelska. Oman lusikkansa soppaan tunkee vielä kunnanjohtaja, mutta mitä ihmettä paikalle osunut Ajatollah Kamel haluaa? Jääkö yrittäjälle luu käteen? Kuka saa lekaa ja kuka leivoksia?

Lekaa ja leivoksia on farssikomedia, joka on riemukas taistelu rahasta, rakkaudesta ja hautaustoimistosta. Näytelmän ohjaa Lasse Aho ja puvustuksesta vastaa Kirsi Robertson. Näytelmän tuottaa Vehmasmäen Nuorisoseura.

Lippujen hinnat
Aikuiset 20€, lapset 8€, eläkeläiset ja opiskelijat 16€
ryhmät 16€ (vähintään 20 hlö:ä)

Varaukset ja muut tiedustelut
044 362 3565 / Vehmasmäen Nuorisoseura ry
kesateatteritammenranta@gmail.com

Voit varata väliaikakahvitukset ryhmällesi etukäteen:
kahvi/tee 2€/hlö, mehu 2€/hlö, kahvileipä 2€/hlö.
Huom! Esitysten yhteydessä kesäteatteriarpajaiset!

Esitykset kesällä 2021
ke 7.7. klo 19 (ensi-ilta)
to 8.7. klo 19
su 11.7. klo 14
ti 13.7. klo 19
to 15.7. klo 19
su 18.7. klo 14
ti 20.7. klo 19
to 22.7. klo 19
ti 27.7. klo 19
to 29.7. klo 19
su 1.8. klo 14

Kesäteatteri Tammenranta sijaitsee Vehmasmäessä (os. Liljantie) n. 19km Kuopion keskustasta etelään. Pysäköinti osoitteissa Kurkimäentie 12 ja 13. Katsomo osittain katettu.

 

Lastenteatteri Tammenranta Pieni Mereneito esityksen turvaohjeet

Toivotamme teidät turvallisesti tervetulleiksi teatteriin!

Meille on tärkeää, että yleisömme voi asioida teatterissamme turvallisesti. Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota käytäntöihimme taataksemme katsojille mahdollisimman turvallisen teatterielämyksen. Teatterimme korona-ajan käytännöistä kerromme tässä tiedotteessa ja toivomme myös yleisön huomioivan ne. Noudatamme viranomaisten ohjeistuksia ja seuraamme tilannetta aktiivisesti. Päivitämme turvallisuusohjeistuksiamme tarvittaessa.

Yleistä

Olemme vähentäneet istumapaikkoja katsomoissa ja noudatamme niiden sijoittelussa turvavälisuosituksia. Saman perheen jäsenet voi istua vierekkäin muutoin tyhjiä tuoleja jätetään väliin

Siivousta on tehostettu Valoharjulla. Teatterimme yleisiin tiloihin on sijoitettu useita käsidesejä asiakkaidemme käyttöön. Lisäksi muistutamme riittävistä turvaväleistä. Suosittelemme vahvasti kasvomaskin käyttöä.

Ostaessasi pääsy – ja väliaikatarjoilu lippuja

Liput ja väliaikatarjoilu tulisi varata sähköpostilla osoitteesta vehmasmaennuorisoseura@gmail.com Lipun varattuasi saat laskun joka olisi suoritettava tuntia ennen teatterin alkua. Otathan maksutositteen mukaan teatteriin. Lippuvarauksien yhteydessä keräämme asiakkailtamme yhteystiedot, jotta viranomaiset voivat tarvittaessa jäljittää tartuntaketjut mahdollisimman tehokkaasti.

Saapuessasi teatteriin

Noudatathan ohjeistuksien mukaista hyvää käsi- ja yskimishygieniaa myös meillä. Käsidesejä löytyy sisääntulo eteisessä. Asiakas WC-tiloissa voit pestä kätesi saippualla ja vedellä. Tarvittaessa yskithän ja aivastathan kertakäyttöiseen nenäliinaan tai hihaasi. Pyydämme asiakkaita mahdollisuuksien mukaan jättämään ulkovaatteensa autoon tai viemään ne mukanaan katsomoon.

Katsomoon siirtyminen ja poistuminen

Tulethan hyvissä ajoin paikalle että voimme järjestellä turvalliset istumapaikat kaikille. Otathan maksutositteen esille eteisessä, jotta katsomoon siirtyminen on sujuvaa. Muistathan riittävät turvavälit myös saliin jonottaessasi. Henkilökuntamme ohjeistaa turvallisen poistumisen saleista paikan päällä. Toimithan heidän antamien ohjeiden mukaisesti.

Väliaika ja -tarjoilut

Esityksen väliaika, on sen kesto 20 minuuttia. Tarjoamme näin asiakkaillemme kiireettömän tauon näytöksen välissä, jolloin on aikaa jaloitella ja nauttia väliaikatarjoilusta. Halutessaan asiakas voi jäädä väliajaksi saliin, sillä poistuminen salista ei ole pakollista. Jonojen muodostumisen välttämiseksi tarjoilut suositellaan tilaamaan ja maksaman ennakkoon lippuvarauksen yhteydessä vehmasmaennuorisoseura@gmail.com

Mikäli asioit myyntitiskillä, odota rauhassa vuoroasi ja huomioi muut asiakkaat.

Väliaikatarjoilut pyydämme nauttimaan omalla paikallasi tai kahviossa turvavälit huomioiden ja vain samaa seuruetta olevat sijoitetaan istumaan vierekkäin. Ethän mene istumaan toisten pöytään ilman lupaa.

Poistuessasi teatterista

Kun esitys päättyy, poistuthan salista henkilökuntamme antamia ohjeita noudattaen. Huolehdithan turvaväleistä poistuessasi rauhallisesti teatterista.

Entä jos sairastun ja olen jo lunastanut liput?

Tulethan teatteriin vain, jos olet terve. Suosittelemme jäämään matalalla kynnyksellä kotiin. Sairastapauksissa lunastetut liput on mahdollista vaihtaa toiseen esitykseen tai vuoden voimassa olevaan lahjakorttiin. Ilmoita sairastumisestasi soittamalla numeroon 0443623565 viimeistään 4 tuntia ennen esitystä.

Lisätiedot yleisöturvallisuuteen liittyen

Me teatterilla olemme sitoutuneet noudattamaan Suomen teatterit ry:n kansallista yleisöturvallisuusohjeistusta. Voit lukea tarkemmin teatterimme poikkeusajan käytännöistä osoitteessa http://www.suomenteatterit.fi/covid-19/yleisoturvallisuus/

 

Pidetään huoli toisistamme ja nautitaan turvallisin mielin teatterista! Lämpimästi tervetuloa!