Tammenranta

Kuopion Vehmasmäessä sijaitseva Kesäteatteri Tammenranta tarjoaa ainutlaatuisia ja ikimuistoisia teatterielämyksiä luonnonkauniissa ja idyllisessä maalaismaisemassa. Teatterin ammattilaisten ohjaamat näytelmät ovat vuosi toisensa jälkeen hämmästyttäneet korkealla tasollaan ja huikeilla näyttelijäsuorituksillaan.

Nautinnollisen kesäteatterikokemuksen takaa siisti ja viihtyisä ympäristö, jossa on osittain katettu katsomo, tilava kahvio sekä hyvät pysäköintitilat. Ystävällinen asiakaspalvelu luo iloisen ja leppoisan kesäteatteritunnelman ja hyvän mielen jokaiselle teatterivieraalle.

Kesäteatteri Tammenrannan tuottaja on Vehmasmäen Nuorisoseura, joka pyörittää toimintaa talkootyövoimin. Harrastajien korkea sitoutuminen projekteihin ja pyyteetön talkootyöhenki ovat mahdollistaneet ammattilaisten palkkaamisen ohjaukseen ym. tehtäviin. Nämä asiat ovat tuottaneet tulosta ja Kesäteatteri Tammenranta on noussut yhdeksi Pohjois-Savon suosituimmista kesäteattereista.
Vuoden 2018 näytelmänä nähdään:
Alejandro Casonan käsikirjoittama
Kaunis Myllärin Vaimo
(La Molinera De Arcos)

FACEBOOK
INSTAGRAM
YOUTUBE

VARAA LIPPUSI AJOISSA

Alla olevalla lomakkeella voit varata lippuja etukäteen Tammenrannan teatteri-esityksiin. Liput tulee varata viimeistään 2 h ennen esitystä ja lunastaa lippuluukulla viimeistään 15 min ennen esitystä.

AIKATAULUT JA LIPUT

Martan hahmossa on ytyä kuin erikoisjoukoissa, ja sanavalmista pirulaista katselisi mielellään vaikka näytelmän ulkopuolella. Knuutisen kipakka roolisuoritus toimii koko esityksen moottorina ja ruokkii muiden näyttelijöiden toimintaa ja rytmiä. – Arvostelu Kello tikittää -näytelmästä (Aleksi Paalimäki, Savon Sanomat)

Kiitos riemastuttavasta kesäteatterielämyksestä! Olimme otettuja hyvistä lapsinäyttelijöiden suorituksista. Lasse Aho on kyllä taitava ohjaaja! – Pikku Pietarin piha
kesällä 2008 (Eteläkuopiolainen)

”Tammenrantaan on aina mukavaa tulla; se ei koskaan petä. Kaikki toimii: näytelmä, kahvio, lipunmyynti ja liikenteenohjaus jne. Kiitos, tulemme taasen ensi kesänä!” -2014 Jo vain herra Ministeri

Tammenranta

Kesäteatteri 2018
Kaunis myllärin vaimo

Jokaisen vahvan miehen takana seisoo häntä vielä vahvempi nainen. Tämä lause on ollut totta kautta aikojen ja Kaunis Myllärin Vaimo – näytelmässä katsojat pääsevät todistamaan lausetta 1800-luvulla Arcos de la Fronteran kylässä Espanjassa.
Kylän uusin asukas Navarralainen Frasquita alkaa murtamaan hiljaisen kylän arkea ja idyllisyyttä ja uhkaa kaataa koko provinssin poliittisen perustan omituisilla tavoillaan. Selkkaukseen ovat sotkeutuneina kylän pormestari, tuomari, armeijan majuri ja jopa Tuomiorovasti puhumattakaan edellämainittujen puolisoista.

Lue lisää tästä

Varaa Liput tästä