Hotelli Humina (2009)

Teatterimme esitti kesällä 2009 Tatu Pekkarisen ilottelevan komedian HOTELLI HUMINA. Hotellin varsin värikäs ja temperamenttinen omistaja Rouva Äyskäri ei oikein itsekään tiedä kuinka pitäisi menetellä elämän suhteen. Tyttären naimakauppa on sovittu, mutta asiat eivät etene ollenkaan rouvan suunnitelmien mukaan. Kosijoita on useampia, ja hotellissa asuva taiteilijaporukka saa aikaan ylimääräistä huolta ja vaivaa. Väärinkäsitykset seuraavat toisiaan, ja etenkin kotiapulainen Miina saa tuntea nahoissaan, kun emäntä komentaa. Entä sitten rouvan omat sydämen asiat? Isäntämies Karjalasta tekee melkoisen vaikutuksen, vai tekeekö?Kuka voittaa ja mitä, ja kenen olikaan se voitto-obligaatio? Päättyykö kaikki onnelliseen loppuun? Suo itsellesi hetki harmitonta hauskaa iloisen kesäteatteriesityksen merkeissä, ja tule toteamaan kuinka siinä sitten lopulta käykään!

TUOTANTO
Käsikirjoitus: Tatu Pekkarinen
Ohjaus: Lasse Aho
Puvustus: Vilma Laitinen
Musiikki: Ilkka Meurman

Hotelli Humina (2009)

hotelli-humina_2009_kuva1_web
Kuvassa vasemmalta oikealle: Mataleena (Annikki Ahonen), Felix (Erkki Hiltunen), isäntämies Karjalasta Ville Pusakka (Jouko Knuutinen), rouva Äyskäri (Kati Knuutinen), tytär Mirjam (Sirpa Pesonen). Kuva: Anna-Liisa Karvonen.

Katso Kuopion kulttuurikanavan tekemä esittelyvideo Kesäteatteri Tammenrannasta ja Hotelli Humina -esityksen harjoituksista (videon kesto 4:27).
Klikkaa tästä!