Kulkurin valssi (2011)

Kesäteatteri Tammenranta esitti kesällä 2011 Tapio Parkkisen ja Panu Raipian käsikirjoittaman musiikkikomedian Kulkurin Valssi eli Koivusaaren kartanon salaisuus.

1800-LUVULLE SIJOITTUVASSA MUSIIKKIKOMEDIASSA ON LUVASSA ROMANTIIKKAA JA SEIKKAILUA

Koivusaaren Kartanossa valmistellaan kreivi Pontus Möbiuksen kauniin tyttären Kristiinan ja Kuusisaaren ainoan perillisen Willehartin häitä. Suunnitelmat uhkaavat mennä solmuun, kun taloon saapuu Pariisista taidemuotokuvamaalari Rikhard Haavisto. Hurmaava taidemaalari ja ystävänsä maisteri Mattila saavat kartanon naisten päät pyörälle taloudenhoitaja Lintuviitaa myöten, eikä ihmissuhdekiemuroilta voida välttyä. Jännittävässä näytelmässä nähdään salarakkaita, lahjontaa, huijausta, pakosuunnitelmia ja lopulta – katoaminen.

Saadaanko häät pidettyä? Ja mikä onkaan Koivusaaren Kartanon tarkkaan varjeltu salaisuus? Tule ottamaan selvää ja kokemaan elämyksellinen näytelmä!
Elävän musiikin siivittämät tanssikohtaukset ja lukuisat lapsinäyttelijät tekevät komediasta raikkaan ja mukaansatempaavan! Upeat puvut ja mahtava kartanomiljöö vehreän luonnon keskellä viimeistelee kokonaisuuden. Luvassa on sekä iloittelua että monipuolisia ja humoristisia hahmoja, joiden parissa voit hetkeksi siirtyä ajassa taaksepäin – seurapiirielämän sydämeen.
 

TUOTANTO
Ohjaus: Jouko Knuutinen
Musiikki: Jorma Panula
Koreografia: Marita Salmela
Puvustus: Kirsi Savinoff