Lastenteatteri

Peter Pan on Lastenteatteri Tammenrannan odotettu tämän kevään näytelmä

 

Sini Peltola on apuohjaajien Aapo Hiltusen, Inka Hätisen ja Roosa Kvickin avustuksella muokannut alkuperäisen satuhahmon seikkailuineen Lastenteatteri Tammenrantaan sopivaksi ja kaikki 23 roolia on saatu miehitettyä jokaisen pienemmän ja vähän isomman näyttelijän taitojen mukaiseksi.

Jos kuvittelee jo nähneensä sadun elokuvana tai kuulleensa sen vanhempien lukemana, on vain osittain oikeassa. Mausteet tähän satuun ovat yllättäviä, hauskoja ja jopa ratkiriemukkaita.

Vai miltä kuulostaa se, että Kapteeni Koukun tärkeimpiä sääntöjä rikkookin tikittävä hassu kana tai että Mikä-Mikä-Maan taika onkin Keijupoukaman puu?

Esityksen jälkeen tiedät paljon enemmän siitä, mitä kaikkea jännittävää voi tapahtua. Mitä itse tekisit, kun keijupöly ja taika pitäisikin pelastaa samalla. kun pitäisi väistellä väijyvää Koukkua merirosvoineen?

Toivon mukaan esityksen jälkeen muistat, miten tärkeitä ovat ystävyyssuhteet ja myös sen, että kaikki meistä tarvitsevat joskus apua. Ehkä mietit myös sitä, ovatko lapset todellakin kasvamassa aikuisiksi aivan liian nopeasti.

Tärkeintä on kuitenkin nauttia sukeltamalla satuun näyttämön kautta. Voin taata, että tämä näytelmä, kuten aiemmatkin Valoharjun näyttämöllä nähdyt, saa sinut kokemaan koko tunteiden kirjon. Voit nauraa, jännittää ja itkukin voi olla lähellä. Satu on jälleen kuorrutettu upeilla lauluilla, musiikilla ja lavasteilla.

Suuntana siis Valoharju Vehmasmäessä tai sadun sanoin ”toinen tähti oikealla ja suoraan aamuun saakka”.

Esityksen kesto noin 1,5 tuntia väliajan kanssa. Suositusikäraja on 5 vuotta.

Näytelmän ohjaus:  Sini Peltola ja apuohjaajat:  Aapo Hiltunen, Inka Hätinen ja Rosa Kvick  Puvustus : Anneli Hätinen. Näytelmän tuottaa Vehmasmäen Nuorisoseura ry ja Kuopion Kansalaisopisto

Tiedustelut:  lastenteatteritammenranta@gmail.com