Tuhkimo (2017)

Tuhkimo näytelmä

Vanha satu vähän uudessa kuosissa. Tarina
oikeudenmukaisuuden ja ystävällisyyden voitosta. Auttavainen, oikeudenmukainen Tuhkimo pyrkii elämään vastoinkäymisistä huolimatta edesmenneen äitinsä ohjeiden mukaan. Lempeä isä matkustelee paljon ja tuo eräänä päivänä kotiin uuden puolison ja Tuhkimolle kaksi uutta sisarta. Kylän köyhillä lapsille ja eläimille tulee huoli Tuhkimon hyvinvoinnista ja ovat valmiita tekemään mitä vain Tuhkimon puolesta.

Äitipuoli on tottunut asioiden menevän kuten hän haluaa ja uskoo tyttärineen paikkansa olevan rikkaiden ihmisten parissa – ihmiset eivät ole samanarvoisia hänen mielestään.

Tarinan Prinssi etsii hyväsydämistä puolisoa, kun taas kuningas arvostaa ja ihailee ulkokultaisuutta.
Vain raha ja kulta merkitsee hänelle paljon naurettavuuksiin asti. Hoviväkeä johtaa korrekti ja muodollinen Hoviherra. Tuhkimon hyvää tarkoittava Haltijakummin loitsusihti ei ole ihan aina kohdallaan…

Mutta niin kuin yleensä kaikki sadut, tämäkin satu päättyy…niin kuinka se päättyykään? Iloinen, suuri lapsinäyttelijäkööri mahtuu kuin mahtuukin näyttämölle upeissa perinteisissä vaatteissa ja lavasteissa. Siirtymävaiheita siivittää hauskat äänitehosteet. Kesto n. 1h väliaika.

Valoharjulla esitettävä näytelmä on Tuhkimo ja sen esitysajat ovat huhtikuussa sunnuntaisin klo 14 ja keskiviikkoisin klo 18.00. Pääsiäispäivänä 16.4. ei ole esitystä. Lisäksi tulee muutama koululaisnäytös ja päiväkotinäytös.

Valoharjun estradille kohoaa komea kuninkaan linna, jossa hieno linnanväki esiintyy näyttävissä puvuissaan. Liput tulevat varattavaksi tämän vuoden puolella, joten seuraa Tammenrannan sivuja! Kannattaa muistaa, että edellisen kauden Pekka Töpöhäntä -näytökset olivat loppuunmyytyjä – huolehdi siis, että saat paikkasi!

Tuhkimo (2017)

tuhkimo-web

MEDIA

tuhkimo paino ryhmakuva4

lastenteatteri lastenteatteri2